EL RIPOLLÈS ES PROMOCIONA A MERCAT DE MERCATS A BARCELONA

Publicat per Comunicacio ADR el

Aquest cap de setmana, del 21 al 23 d’octubre, ha tingut lloc la fira Mercat de Mercats, a la Plaça de la Catedral a Barcelona. La VII edició de Mercat de Mercats ha tornat a aplegar els ciutadans i visitants de Barcelona per conèixer, provar i endur-se a casa el producte ofert pels diferents productors i les parades presents. Es tracta d’una fira que busca promoure l’activitat econòmica del sector alimentari del país.

En aquesta ocasió, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona (PTCBG), va convocar a les 8 comarques gironines a participar amb un mostrador turístic únic en el marc d’aquesta acció promocional, amb l’objectiu de posicionar i promocionar el turisme i  les activitats enoturístiques i gastronòmiques de la Costa Brava i el Pirineu de Girona. Aquest estand ha estat acompanyat pel Club d’enogastronomia del PTCBG amb cellers de la ruta del Vi DO Empordà.

Des de l’Agència de Desenvolupament del Ripollès s’hi ha participat per promocionar el conjunt del nostre territori sota el paraigua Pirineu de Girona i atendre l’estand en coordinació amb els tècnics i àrees de turisme de la resta de les 8 comarques gironines. Així, durant els tres dies s’ha repartit sobretot informació sobre senderisme i informació genèrica de les comarques.

Amb aquesta acció s’ha promocionat també turísticament la comarca del Ripollès i la Vall de Ribes i Vall de Camprodon, amb diferent material promocional com ara el mapa turístic del territori, el mapa de senderisme, el de visites guiades culturals o el fulletó de Producte del Ripollès.

Els visitants han pogut gaudir de 35 parades de mercats, 24 productors de proximitat, i 12 cellers de vins i caves de Catalunya.

img-20161024-wa0000 img-20161024-wa0003

img-20161024-wa0004

Categories: Actualitat