JORNADES DE TURISME AL RIPOLLÈS 2016

Publicat per Comunicacio ADR el

jornades

Des de l’àrea de turisme de l’Agència de Desenvolupament del Ripollès, en el marc de les jornades de turisme, us volem fer partíceps de diverses propostes turístiques que hem desenvolupat que incorporen atractius turístics vinculats a la cultura, la natura i la gastronomia per la Vall de Ribes, la Vall de Camprodon i el Baix Ripollès.

Les jornades pretenen ser un punt de trobada entre els diversos agents turístics que treballeu i dinamitzeu el turisme al nostre territori. Són jornades itinerants que es faran en diferents municipis i emplaçaments d’interès de la comarca.
La finalitat és donar-vos unes quantes pinzellades de varis temes, per tal que pugueu ser els principals prescriptors dels vostres clients i visitants.

JORNADA 1: El Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser: una oportunitat pel desenvolupament del turisme denatura al Ripollès. Dijous 20 d’octubre, a SETCASES, de 9.30h a 14h,

Donada la recent declaració del nou Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser, en el marc d’aquesta jornada us volem explicar com en poden treure benefici les empreses i el territori, i esdevenir una gran oportunitat pel desenvolupament del turisme de natura. Quines són les tendències que s’estan imposant en els mercats turístics europeus i quins són els mercats prioritaris per al Ripollès. Ho acompanyarem amb experiències d’empreses de guiatges a la natura i d’ecoturisme del nostre territori, i descobrirem visites i productes turístics, per oferir als clients i visitants.

Inscripcions: la jornada és gratuïta però cal inscriure’s prèviament a través del següent enllaç: Formulari d’inscripció

JORNADA 2: Projectes turístics vinculats al Ripollès – Pirineu de Girona – Vall de Ribes – Vall de Camprodon – Baix Ripollès.  Sant Joan de les Abadesses, dijous 27 d’octubre 2016.

En el marc d’aquesta jornada us volem fer partícips de diversos projectes turístics i accions promocionals que tenen un abast supracomarcal, a través del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, de la Marca Pirineus i l’Agència Catalana de Turisme o de l’Associació Turisme Rural Girona, i que són molt rellevants en el desenvolupament i la promoció turística del Ripollès. I també volem fer xarxa, donant-vos a conèixer alguns productes turístics i agroalimentaris del Ripollès. El desenvolupament turístic de la comarca del Ripollès amb les seves valls: La Vall de Camprodon i la Vall de Ribes, només es pot aconseguir cooperant i establint sinèrgies entre diversos territoris amb objectius comuns que van molt més enllà de la pròpia comarca

Inscripcions: la jornada és gratuïta però cal inscriure’s prèviament a través del següent enllaç: Formulari d’inscripció

JORNADA 3: Turisme i producte local en territori de muntanya. Vallfogona de Ripollès, 3 de novembre de 2016.

En aquesta jornada es pretén posar de manifest la vinculació entre el sector turístic, el producte local i la dinamització del territori, fet que dóna un gran valor afegit a la visita i/o a l’estada del visitant. També es donaran a conèixer projectes relacionats amb la promoció i comercialització del producte local. En aquesta ocasió es visitarà una explotació ubicada a Vallfogona de Ripollès, fet que ens permetrà entendre i veure com una activitat agrícola i ramadera pot esdevenir turisme gastronòmic.

Inscripcions: la jornada és gratuïta però cal inscriure’s prèviament a través del següent enllaç: Formulari d’inscripció

Podeu consultar el programa aquí.

Per a més informació podeu contactar al telèfon de  l’Agència al 972704499 rmolina@ripollesdesenvolupament.com
També us podeu inscriure a través del servei de Preinscripcions a jornades del PATT del portal RuralCat: www.ruralcat.net/preinscripcionspatt

Categories: Actualitat