UN PRESS-TRIP DE SENDERISME I CICLISME PASSA PEL RIPOLLÈS

Publicat per Comunicacio ADR el

Periodistes d’Estats Units realitzen activitats durant dos dies pel Ripollès

Del 28 de setembre al 4 d’octubre el Ripollès ha participat en un Press-trip de senderisme i cicloturisme a través del Patronat de Turisme de Girona,  i amb el suport de l’Agència de Desenvolupament del Ripollès i els tècnics de turisme  comarcals.

Es tracta d’un petit grup de periodistes d ‘Estats Units de revistes conegudes com el National Geographic online o Los Angeles Times, que han fet estada per les comarques gironines de la Cerdanya, el Ripollès, la Garrotxa i l’Empordà, fent activitats vinculades al senderisme i ciclisme.

Han passat pel Ripollès els dies 29 i 30 de setembre. A la seva arribada se’ls va explicar la ruta Refugis del Torb i la gran travessa a peu entre Núria i el Canigó. A l’endemà van poder realitzar un recorregut pels voltants de la Vall de Núria. Seguidament van visitar l’Alberg Rural La Ruta del Ferro (Punt d‘acolliment del Centre BTT del Ripollès) a on se’ls va presentar l’oferta turística de la comarca i les propostes del Ripollès vinculades al senderisme i cicloturisme, coma ara la xarxa de senders Itinerànnia, El Camí Oliba, Serra de Monestirs, o Zona BTT. Tot i que no van poder visitar tota la comarca degut al temps limitat de la seva estada, aquesta presentació  va permetre fer èmfasi en els diferents productes turístics i el seu abast per a tot el territori.

 foto-4-presentacio-zona-btt-press-trip-usa-web

Seguidament van poder fer una ruta amb BTT fins a Ogassa.

foto-5-ruta-btt-press-trip-usa

Categories: Actualitat