JORNADES D’ANÀLISI ECONÒMICA I ASSESSORAMENT ECONÒMIC GRATUÏT DE L’ACTIVITAT FORESTAL

Publicat per Comunicacio ADR el

En el marc del projecte PIRINNOWA’TT: Empresa, energia i gestió forestal al Pirineu promogut per l’Agència de Desenvolupament del Ripollès i els Consells Comarcals de la Cerdanya i l’Alt Urgell, s’ofereix a propietaris, gestors i treballadors forestals i així com a empreses relacionades amb la producció de biomassa  la possibilitat de rebre un assessorament econòmic personalitzat gratuït.   L’objectiu de l’assessorament és facilitar eines i estratègies per a interpretar en termes econòmics la seva activitat i millorar-ne la rendibilitat (interpretació de l’estructura de l’activitat econòmica, determinació del cost/hora, de l’objectiu mínim (llindar), anàlisi de la productivitat, amortitzacions de maquinària,…) i resoldre tots aquells dubtes específics que puguin sorgir.

Per a rebre l’assessorament és necessari participar d’una jornada inicial sobre anàlisi econòmic de l’activitat forestal, que servirà per a fixar un llenguatge comú en termes econòmics i treballar els principals conceptes mitjançant la realització de casos pràctics aplicats als sectors d’activitat dels assistents.

Un cop realitzada la jornada, els assistents podran decidir si continuar en el programa i rebre l’assessorament de manera individualitzada. En el cas de estar interessats en rebre l’assessorament i no poder assistir a la jornada inicial, poseu-vos en contacte amb els tècnics responsables mitjançant les adreces facilitades per a la inscripció.

Jornades ANÀLISI ECONÒMIC DE L’ACTIVITAT FORESTAL:

Ripoll: Dimarts 4 d’octubre de 2016 de 16.00h a 20.00h a l’Agència de Desenvolupament del Ripollès.
Inscripció prèvia obligatòria a innovadors@ripollesdesenvolupament.com (Indicant nom, cognoms, DNI i empresa de les persones que assistiran a la jornada) o trucant al 972704499

Seu d’Urgell: Dijous 6 d’octubre de 2016 de 16.00h a 20.00h al CTAP (Plaça les Monges, 3a planta).
Inscripció prèvia obligatòria a mediambient@ccau.cat (Indicant nom, cognoms, DNI i empresa de les persones que assistiran a la jornada) o trucant al 973 35 31 12 ext. 119

PirinnoWa’tt és un projecte subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, en el marc del Programa de projectes innovadors i experimentals.

Categories: Actualitat