JA DISPONIBLE PER AQUEST ESTIU, EL NOU FULLETÓ DE VISITES GUIADES CULTURALS AL RIPOLLÈS

Publicat per Comunicacio ADR el

Després de la presentació l’estiu passat del “Deixa’t guiar”, fulletó amb totes les activitats de descoberta pel patrimoni cultural del Ripollès, enguany s’ha actualitzat el seu format i s’ha editat novament per tal de tenir-ho disponible a les oficines de turisme i als diferents establiments de la comarca, amb nou disseny i sota el títol VISITES GUIADES CULTURALS AL RIPOLLÈS – Pirineu de Girona.

L’edició d’aquest material ha estat possible gràcies al treball conjunt entre l’Agència de de Desenvolupament del Ripollès, les entitats/empreses de la comarca que programen activitats de caire cultural, i els tècnics de turisme de la Vall de Ribes, Vall de Camprodon i Baix Ripollès, i amb el suport del Consell Comarcal del Ripollès.

En aquest nou fulletó hi trobem 24 activitats diferents, des de visites guiades pel patrimoni cultural de la comarca i els pobles: Ripoll, St. Joan de les Abadesses, Dòrria, Ribes de Freser, Molló, Camprodon, Beget… en són només un exemple, fins les activitats del Museu Etnogràfic de Ripoll i l’Scriptorium, o tota la programació del Trenet turístic de la Vall de Camprodon… totes elles molt interessants i diverses. A cada activitat s’hi troba la següent informació:

– Breu descripció de la visita

– Durada activitat

– Preus adult/nen

– Punt de trobada

– Icona marcada en  aquelles activitats més recomanades per a les famílies.

– Contacte i web de l’empresa/entitat que la realitza l’activitat.

-Fotografia de l’activitat

 web Fulleto-visites-culturals-RIPOLLES-2016-1 web Fulleto-visites-culturals-RIPOLLES-2016-2

A més, com a novetats d’aquest material divulgatiu, destaca l’actualització del format, molt més visual, atractiu i fàcil de consultar en blocs encolats, per tal de poder visualitzar millor les propostes i saber a on dirigir-se i amb qui contactar per realitzar les activitats. El calendari és en format digital, i per consultar-lo detalladament per veure els dies i hores de realització de les activitats cal accedir a l’Agenda Turística del Ripollès a través de l’ enllaç següent:

http://blogscat.com/agendaripolles/category/general/

Mensualment es fa arribar per correu electrònic a tots els municipis i establiments del Ripollès i a més, es pot trobar a les oficines de turisme de la comarca.

Amb aquest fulletó, que s’ha distribuït a més de 500 establiments turístics i oficines de turisme del Ripollès i fora de la comarca, es pretén promocionar totes aquestes activitats, facilitar al visitant la cerca de tota la informació, incrementar el nombre de visites i alhora el flux turístic pel Ripollès.

Amb l’arribada del mes d’agost i aprofitant l’augment del turisme a la comarca durant aquest mes, també s’ha activat la nova plataforma web de turisme del Ripollès, en la qual l’equip de elripolles.com hi estava treballant des de feia temps, per tal d’actualitzar-la i adaptar-la a l’actualitat.

nou portal ripollès

Així, com a modificacions rellevants del portal en podem destacar:

– Disseny més intuïtiu, més fresc, més actual i amb noves imatges.

– S’hi pot reservar allotjament per fer estada al Ripollès.

– Portal ja adaptat a qualsevol tipus de dispositiu mòbil -sistema responsive design

– Cercador d’establiments intel·ligent, que et permet fer cerques per diferents filtratges segons les dades que incorpora el propi establiment.

– Tot el portal està vinculat a qualsevol tipus de xarxa social.

– Als associats se’ls hi ofereix noves eines i utilitats per facilitar la publicació i gestió dels seus establiments turístics des de qualsevol lloc i mitjançant una plataforma amb accés privat.

– Continguts turístics revisats, s’han simplificat i s’han col·locat d’una manera més àgil i intuïtiva

Us convidem a visitar el portal turístic del Ripollès www.elripolles.com

Categories: Actualitat