CAMPANYA PROMOCIONAL DE TIQUETS DESCOMPTE DEL PRODUCTE TURÍSTIC TERRA DE COMTES I ABATS

Publicat per Comunicacio ADR el

L’Agència de Desenvolupament del Ripollès, en el marc del producte turístic de Terra de Comtes i Abats, ha posat a disposició de tots els allotjaments del Ripollès els tiquets descompte d’una nova campanya promocional. Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Ripoll, l’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses, el Bisbat de Vic i el Patronat del Monestir de Santa Maria de Ripoll.

Es tracta de tiquets de descompte que poden oferir als clients, donant així un valor afegit a la seva estada a la comarca. Concretament permetrà oferir un 15% de descompte a les següents visites:

  • visita al Conjunt Monàstic de Ripoll
  • visita al Centre d’Interpretació del Mite del Comte Arnau de Sant Joan de les Abadesses
  • visita al Museu Etnogràfic  de Ripoll

Talonaris dte a 3 equipaments

Per donar a conèixer aquesta campanya als visitants, els establiments col·laboradors i les oficines de turisme ho fan a través d’aquest cartell promocional;

cartell TCiA-001

Aquest 15% de descompte és aplicable a qualsevol persona adulta que vulgui descobrir la història del bressol de Catalunya a través de les visites als equipaments de Terra de Comtes i Abats i als infants se’ls aplica la tarifa infantil.

Tots els allotjaments de la comarca poden disposar d’aquests talonaris de descompte, anant-los a buscar a la seva oficina de turisme més propera; Oficina de Turisme de la Vall de Ribes, de la Vall de Camprodon, de Camprodon, de Ripoll i de Sant Joan de les Abadesses.

Esperem sigui una bona campanya que ajudi a incrementar les visites i gaudir del turisme per tot el territori!

Categories: Actualitat