L’AULA D’HOSTALERIA DEL RIPOLLÈS OFEREIX UN MARIDATGE DE CERVESA ARTESANA DEL RIPOLLÈS

Publicat per Comunicacio ADR el

El proper dijous 30 de juny, l’Aula d’Hostaleria del Ripollès ofereix un maridatge de cervesa artesana del Ripollès amb un menú degustació especial.

 

L’Aula d’Hostaleria del Ripollès acomiada el curs 2015-2016 amb un maridatge de cervesa artesana del Ripollès, Minera, que tindrà lloc el 30 de juny a les 2 de la tarda. Per poder assistir al maridatge cal fer reserva prèvia. El preu del menú és de 15€.

El menú degustació consistirà en uns entrants, primer, segon, tercer i postres. D’entrant se servirà navalles amb meló maridades amb l’edició especial de la cervesa Emmona 2016. Aquesta cervesa està elaborada amb ordi, és una american blonde ale. Es tracta d’una cervesa equilibrada de maltes i llúpols a la part baixa; i te chai, un te negre oxidat amb especies com el gingebre, clau, cardamom i pebres.

El caneló de brandada de bacallà amb vinagreta d’escalunya i poma àcida farà maridatge amb l’Avet – Hefeweizen, elaborada amb malts de blat i d’ordi, principalment tipus pilsen. Es tracta d’una cervesa amb cos, amb el punt d’acidesa característic del blat i poc llupolada. Amb gustos i aromes afruitats provinents del llevat que recorden al plàtan i el clau però que queden emmascarats per l’avet.

La Bonaplata – California Common és una cervesa elaborada amb malts d’ordi i amb un llevat tipus lager fermentat a temperatura ale. Es tracta d’una cervesa lleugera, amb un toc afruitat que recorda el préssec o l’albercoc, i amb un llúpol que segons com ens recorda la fusta. Aquesta cervesa acompanyarà una terrina de conill amb pesto de ruca.

Finalment la Carbó – English Porter, elaborada amb malts d’ordi tipus pale, ordi torrat i civada, és una cervesa amb molts gustos torrefactes, lleugera de cos, no excessivament amarga i amb un toc dolç en el retrogust. Aquesta cervesa negra acompanyarà un dau de vedella al whisky i també als postres, una seqüència de bombons.

Totes aquestes cerveses formen part de la marca de garantia “Producte del Ripollès”. Aquesta marca engloba els productes produïts i/o elaborats a la comarca del Ripollès. Producte del Ripollès pertany a l’Agència de Desenvolupament del Ripollès que és la responsable de la gestió dels seus productes.

Podeu consultar el menú del 30 de juny aquí.

Categories: Actualitat