L’AGÈNCIA DE DESENVOLUPAMENT DEL RIPOLLÈS PARTICIPA A LA SETMANA BIO

Publicat per Comunicacio ADR el

La comarca del Ripollès acollirà dues activitats organitzades per l’Agència de Desenvolupament del Ripollès i l’Aula d’Hostaleria del Ripollès.

La Setmana Bio per l’alimentació ecològica és una iniciativa que agrupa un seguit d’actuacions amb l’objectiu comú de promocionar i donar a conèixer el sistema de producció i alimentació ecològic, i difondre’l i promocionar-lo conjuntament. El Ripollès per segon any consecutiu hi participa.

L’Agència de Desenvolupament del Ripollès ha organitzat una jornada el proper 25 de maig “Costos de producció ecològica i producció convencional. Com cal repercutir-ho en el preu de l’aliment” a Vallfogona de Ripollès. Aquesta jornada va adreçada a persones productores i elaboradores que produeixen en convencional i en ecològic, i en les que volen fer la conversió a ecològic, i també a punts de venda i de degustació que volen introduir aquests productes als seus menús.

En Josep Maria Farrés, president de l’Agència de Desenvolupament del Ripollès, i la Carme Freixa, alcaldessa de Vallfogona de Ripollès, realitzaran la presentació de la jornada. Seguidament la Neus Monllor, consultora a Arrels a Taula, realitzarà una introducció a la producció ecològica tant a Catalunya com al Ripollès. Seguidament el senyor Manolo Sánchez, economista i consultor parlarà de “Costos de producció ecològica i convencional: la vedella”. En finalitzar la jornada es realitzarà una visita a l’explotació ramadera Mas el Pinós.

D’altra banda, l’Aula d’Hostaleria del Ripollès i l’INS Abat Oliba oferiran un menú especial, del 24 al 27 de maig, amb producte local i ecològic de la marca de garantia Producte del Ripollès i producte ecològic de proximitat.

 Imatge1

Categories: Actualitat