EL RIPOLLÈS ES PROMOCIONA AL MERCAT D’ESCAPADES A BARCELONA

Publicat per Comunicacio ADR el

Aquest cap de setmana, del 6 al 8 de maig, s’ha celebrat la segona edició del Mercat d’Escapades a Barcelona. Una fira a l’aire lliure, ubicada a l’Arc de Triomf, enfocada a la comercialització de paquets turístics que ofereixin al visitant diversos serveis amb un preu global. Una proposta organitzada per l’Agència Catalana de Turisme i amb el suport del Patronat de Turisme Costa Brava Girona.

Amb un mostrador propi d’1,5m el Ripollès s’ha donat a conèixer a unes 500 persones. En especial aquesta fira ha servit per apropar als turistes els paquets turístics de Terra de Comtes i Abats. La promoció ha constat dels pacs 4×3, quatre entrades al preu de 3 per visitar:

  • El Conjunt Monàstic Santa Maria de Ripoll.
  • El Centre d’Interpretació del Mite del Comte Arnau a Sant Joan de les Abadesses.

La promoció s’ha complementat, amb la participació del  Museu Etnogràfic de Ripoll, regalant tiquets amb un 50% de descompte a l’entrada del museu i oferint dues activitats a l’espai de tallers del Mercat d’Escapades: el taller “Fem un xai” dirigida a infants i “Fes de monjo copista” per a tots els públics.

El Mercat d’Escapades s’ha distribuït en estands organitzats temàticament: Actiu i Natura, Vacances en Família, Enoturisme i Gastronomia, i Cultura (en aquest darrer és on ha estat ubicat el mostrador del Ripollès). Enguany s’ha fet promoció del producte del Ripollès amb un nou fulletó promocional que ha tingut molt bona acollida, i també del nou fulletó de senderisme del Ripollès.

Des  de l’Àrea de Turisme de l’Agència de Desenvolupament del Ripollès es fa una valoració molt positiva d’aquest esdeveniment. El públic atès, majoritàriament parelles de mitjana edat i famílies amb nens, s’ha mostrat molt interessat per la cultura, el patrimoni i en general tota l’oferta turística que els pot proporcionar el Ripollès.

mercat escapades mercat escapades2 tallers museu

Categories: Actualitat