EL RIPOLLÈS S’HA PROMOCIONAT AL B-TRAVEL I B-DELICIOUS, PRINCIPAL FIRA TURÍSTICA A BARCELONA

Publicat per Comunicacio ADR el

Del 15 al 17 d’abril, ha tingut lloc la fira B-TRAVEL al recinte de Montjuïc a BARCELONA. El Ripollès hi ha estat present promocionant-s’hi turísticament i també gastronòmicament a l’espai B-DELICIOUS

El saló ha rebut més de 27.500 visitants durant els tres dies de la seva realització.

Des de l’Agència de Desenvolupament del Ripollès som membres de la marca PIRINEUS. Aquesta marca engloba les 11 comarques pirinenques de Catalunya, des de la Vall d’Aran a l’Alt Empordà, quatre de les quals ( Cerdanya, Ripollès, Garrotxa i Alt Empordà) es troben a les comarques gironines sota el paraigües del Patronat de Turisme Costa Brava Girona. A través del Patronat i sota la marca PIRINEU DE GIRONA s’ha compartit un mostrador conjunt de 2metres, en coordinació amb aquestes 4 comarques gironines, des d’on s’ha fet la promoció turística durant els tres dies del B-TRAVEL.
El RIPOLLÈS hi ha estat present amb material turístic comarcal, promocionant tot el territori amb dos tipus de fulletons. Un ha estat el mapa turístic comarcal que recull els principals atractius turístics del Ripollès:  Vall de Núria, Vall de Camprodon-Vallter2000,  Vall de Ribes, Terra de Comtes i Abats, la xarxa de senders Itinerànnia, El Centre BTT Ripollès i la Ruta del Ferro i del Carbó i el Museu Etnogràfic de Ripoll.

I l’altre, el nou mapa de senderisme pel Ripollès- Pirineu de Girona, un nou fulletó molt ben valorat pels visitants, ja que fa un recull de múltiples propostes per fer senderisme a la comarca, des de propostes de rutes ja creades de diferents nivells a llargues travesses per etapes al seu pas pel Ripollès.

En aquesta edició del B-Travel, que ha comptat amb l’oferta de totes les comunitats autònomes i prop de 50 països i regions del món, les propostes de turisme familiar en destinacions de proximitat, com Catalunya i la resta de comunitats com Andalusia, Balears, La Rioja, Galícia o Castella-la Manxa, han estat algunes de les més sol·licitades, així com les experiències relacionades amb la gastronomia.
Precisament, l’espai B-Delicious, que enguany ha ofert més de 100 tipus de tastets gastronòmics diferents de la millor cuina catalana i internacional, ha estat una de les àrees amb més afluència, servint més de 40.000 degustacions

A l’espai B-Delicious, a través del Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu de GironaGirona Excel.lent s’han ofert sis tipus de tastets gastronòmics. Entre ells, dos del Ripollès: Vedella del Ripollès  i Coca del Ripollès, productes sota la marca de garantia “Producte del Ripollès”, vinculat a la promoció de la gastronomia i del Producte Local.

En total es van servir uns 400 tastets de vedella i uns 250 de coca del Ripollès.

B TRAVEL 1 web B TRAVEL 3 web

B DELICIOUS web

Categories: Actualitat