EL NOU FULLETÓ DE SENDERISME PEL RIPOLLÈS, Pirineu de Girona JA DISPONIBLE AQUEST CAP DE SETMANA AL B-TRAVEL A BARCELONA

Publicat per Comunicacio ADR el

Aquest cap de setmana en el marc del B-Travel de Barcelona estarà disponible el nou mapa de senderisme del Ripollès, editat per l’Agència de Desenvolupament del Ripollès. Aquest fulletó, en quatre idiomes, vol ser una mostra de tot el que es pot fer en senderisme a la comarca, complementant-se amb d’altres mapes cartogràfics i/o informació a les webs que s’esmenten en el  mateix fulletó.

Infinitat de propostes per als nostres visitants, des de professionals que volen fer travesses o ascensions a alta muntanya, com senders de poca dificultat més pensats per al turisme familiar que ens visita a la Vall de Ribes, a la Vall de Camprodon i al Baix Ripollès.

Hem incorporat el nou Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser. Un magnífic espai d’alta muntanya al cor del Pirineu de Girona amb 14.725 ha, sens dubte un atractiu per l’excursionisme i el senderisme en un espai protegit.

Es tracta d’un fulletó a doble cara. En una cara hi trobem tota la xarxa de senders ITINERANNIA senyalitzada al seu pas pel Ripollès, així com 21 itineraris circulars que transcorren sobre la mateixa xarxa de senders pels 19 pobles de la comarca. També trobem marcats els GR’s i diverses travesses per etapes descrites a la part posterior del mateix fulletó.

En aquesta part posterior hi trobem la descripció d’: ITINERANNIA, xarxa de senders i la seva senyalització, un apartat a www.itinerannia.net que et permet crear, baixar el track i compartir les teves pròpies rutes fetes a mida  i també et pots descarregar APP Itinerannia amb el codi QR que trobaràs en el fulletó.

Totes aquestes propostes es complementen amb un recull de les principals travesses per etapes al seu pas pel Ripollès: Refugis del Torb, Serra de Monestirs, Ruta del Ter (GR 210), la via verda “La Ruta del Ferro i del Carbó”, Pirinexus, El Camí Oliba, GR’s (1/3/11/83), El Camí, El Camí de Sant Jaume ( enllaç amb el tronc principal). 

Finalment hem volgut destacar altres propostes de senderisme pel Ripollès que es poden trobar a través de les diverses webs dels 19 ajuntaments de la comarca. 

Aquest nou mapa de senderisme estarà disponible aquest proper cap de setmana coincidint amb la fira de turisme B-TRAVEL que tindrà lloc al recinte de Montjuïc a BARCELONA del 15 al 17 d’abril.
Donat que des de l’Agència de Desenvolupament del Ripollès som membres de la marca PIRINEUS ( que engloba les 11 comarques pirinenques de Catalunya des de la Vall d’Aran a l’Alt Empordà, quatre de les quals es troben a les comarques gironines) i anant sota el paraigua del Patronat de Turisme Costa Brava Girona,  es disposarà d’un mostrador conjunt de 2 metres a B-Travel, per promocionar la marca turística  PIRINEU DE GIRONA  ( Cerdanya, Ripollès, Garrotxa i Alt Empordà).
Serà l’àrea de turisme de l’Agència de Desenvolupament del Ripollès qui serà present a la fira i atendrà el mostrador. Esperem aquest nou mapa de senderisme sigui una molt bona eina promocional del senderisme i el turisme al Ripollès.

Mapa senderisme Ripolles cara EXT webMapa senderisme Ripolles cara INT web

Categories: Actualitat