EL RIPOLLÈS SE SUMA AL BENVINGUTS A PAGÈS

Publicat per Comunicacio ADR el

Benvinguts a pagès vol promocionar el patrimoni agroalimentari local

Benvinguts a pagès és un projecte de valorització de la relació gastronomia, territori i productes locals, promoció del turisme d’interior i dinamització de la venda de proximitat, a partir de visites a les explotacions agràries de Catalunya i en sinergia amb allotjaments rurals i restaurants que aposten per productes de proximitat. Es tracta d’una acció pionera que s’emmarca dins Catalunya Regió Europea de la Gastronomia 2016 i l’Any de la Gastronomia i l’Enoturisme 2016. Organitzat per l’Agència Catalana de Turisme, el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació i la Fundació Alícia. Al Ripollès, la delegació territorial és l’Agència de Desenvolupament del Ripollès.

Aquest projecte vol donar valor al patrimoni agroalimentari i a la promoció del turisme experiencial, a través de l’organització d’un cap de setmana (17, 18 i 19 de juny) de portes obertes a les explotacions agràries de Catalunya, en sinergia amb els restaurants que aposten pel producte de proximitat i els allotjament rurals. Del Ripollès s’han adherit 4 explotacions ramaderes (formen part de la marca de garantia Producte del Ripollès), 4 restaurants i 5 allotjaments.

Explotacions:

Formatgeria Palou (Campdevànol)

Làctics Mas el Lladré (Les Llosses)

Formatges del Pujol Orra  (Les Llosses)

Mas el Pinós (Vallfogona de Ripollès).

Restaurants:

Restaurant el Pont 9 (Camprodon)

Hotel Restaurant Calitxó (Molló)

Cat Can Guetes (Ripoll)

Restaurant Can Jepet (Setcases).

Allotjaments:

Agroturisme la Cabanya de cal Forn de Serrat (Queralbs)

La Cabanya de can Quintà (Molló)

Mas Regort (Vallfogona de Ripollès)

Hostal Restaurant Pastoret (Vilallonga de Ter)

Can Janpere (Pardines).

Categories: Actualitat