NOVA PLATAFORMA DE DINAMITZACIÓ DELS POLÍGONS INDUSTRIALS

Publicat per Comunicacio ADR el

Ja està disponible la plataforma virtual de dinamització dels polígons industrials del Ripollès. L’objectiu d’aquesta plataforma virtual és dinamitzar els polígons industrials de la comarca, mitjançant l’atracció de noves activitats i millorant la competitivitat econòmica de les empreses i del territori.

També és una eina de suport als Ajuntaments de la Comarca per tal d’ajudar-los en l’impuls de les seves zones industrials, així com la captació de recursos per a la millora, consolidació i/o creixement del sòl industrial.

La plataforma està dirigida a persones emprenedores o empreses interessades en obrir o ampliar el seu negoci al Ripollès, on hi podran trobar la següent informació:

  • La situació sobre google maps de les naus construïdes als polígons industrials, on es diferencien les empreses ja instal·lades i les naus que es troben sense activitat econòmica i la tipologia de negoci que s’hi pot realitzar.
  • El sòl industrial disponible, què es pot construir i quines activitats s’hi poden desenvolupar.
  • Les zones industrials pendents de desenvolupar i i el seu planejament.

Trobareu l’accés a través de l’apartat serveis de la nostra web o bé clicant    polionsb

 

Categories: Actualitat