EL RIPOLLÈS A L’ARTICLE DE BOSCOS DE TARDOR DE LA REVISTA “EXPERIÈNCIES”

Publicat per Comunicacio ADR el

Des de la revista Experiències, del Descobrir, s’està treballant per a la realització d’un article sobre el Ripollès, centrat en la temàtica dels boscos de tardor. El reportatge està pensat perquè una parella a qui li agradi la natura, la gastronomia, la tranquil·litat i la qualitat de vida de la comarca, pugui gaudir de les experiències que el territori li ofereix.

Així, des de l’àrea del sector agroalimentari i de turisme del Consorci de Ripollès Desenvolupament, s’ha organitzat un programa amb diferents visites i activitats per la comarca, durant aquest cap de setmana del 6 al 8 de novembre, dirigides a una parella de l’àrea metropolitana. A partir de la seva visita al Ripollès i les seves experiències, es realitzarà el reportatge que es publicarà el mes de setembre del 2016, a la revista Experiències. 

Tenint en compte els requisits que calia reunir pel reportatge, es van programar diferents activitats que han inclòs visites culturals, natura i gastronomia. Algunes d’aquestes han estat l’explotació El Pujol-Orra, finca ecològica de Les Llosses, o un taller d’astronomia a la casa Rural de Portavella, de la mateixa població; visita al Castell de Mataplana i al Santuari de Montgrony; visita guiada a al Monestir, al Palau de l’Abadia i la vila vella de Sant Joan de les Abadesses; degustació i explicació del procés artesanal de la Cervesa la Minera; sessió de fotografia de natura per la zona de Molló, per aprendre com fer fotos de la natura i treure’n el màxim partit; o passeig per la població de Camprodon.

FOTO REPORTATGE EXPERIÈNCIES web  FOTO REPORTATGE EXPERIÈNCIES2 web

Categories: Actualitat