EL RIPOLLÈS ES PROMOCIONA A MERCAT DE MERCATS A BARCELONA

Publicat per Comunicacio ADR el

Aquest cap de setmana, del 23 al 25 d’octubre, ha tingut lloc la fira Mercat de Mercats, a la Plaça de la Catedral a Barcelona. La VI edició de Mercat de Mercats ha tornat a aplegar els ciutadans i visitants de Barcelona per conèixer, provar i endur-se a casa el producte ofert pels diferents productors i les parades presents.

En el bell mig de la Plaça de la Catedral estava ubicat l’estand promocional Costa Brava Pirineu de Girona (promoció turística) i Girona Excel.lent (tastets gastronòmics).

En aquest estand i sota el sota el paraigua del Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu de Girona, el Consorci Ripollès Desenvolupament  juntament amb FGC- Divisions de les estacions de Vall de Núria i Vallter 2000 han promocionat l’oferta  turística i gastronòmica del Ripollès.

Prop de 265.000 persones han visitat la fira. El nou disseny de l’espai de la fira, més ampli que en passades edicions, ha permès que el públic s’hagi pogut moure còmodament. Els visitants han pogut gaudir de les 23 parades de mercats, 20 productors de proximitat, 10 cellers de vins i caves de Catalunya i 14 bars i restaurants que han ofert algunes de les seves millors elaboracions.

Amb aquesta acció s’ha promocionat turísticament el territori i també la seva gastronomia en un mercat de proximitat. Concretament el Producte del Ripollès s’ha promocionat amb el repartiment d’uns vals de descompte del 10% per la compra de productes làctics a les formatgeries del Ripollès que produeixen sota la marca de garantia “Producte del Ripollès”  http://www.productesdelripolles.com/

Foto Mercat de Mercats BCN-1web

Categories: Actualitat