SETMANA DE LA INTERNACIONALITZACIÓ D’ACCIÓ A GIRONA

Publicat per Comunicacio ADR el

El proper 17 de juny, una nova edició de la Setmana de la Internacionalització d’ACCIÓ a Girona (Parc Científic). L’esdeveniment clau per conèixer les últimes tendències i donar un pas endavant en el potencial exportador de la teva empresa.

Es comptarà amb la presència del Director General d’Indústria, el Sr. Antoni Maria Grau, que realitzarà la inauguració així com l’exposició del suport d’ACCIÓ a la internacionalització de les empreses catalanes.

A més, es realitzarà una taula rodona amb els gerents de dues empreses gironines (Casals Ventilació i SEMAB) amb l’objectiu  de poder compartir les seves experiències en el procés d’internacionalització de les seves empreses.

Els directors de les Oficines Exteriors d’ACCIÓ a Bombai, Copenhaguen, Dubai, Ghana, Istanbul, Johannesburg, Londres, Silicon Valley, Singapur, Stuttgart, Tel Aviv i Xangai visitaran Girona per entrevistar-se amb les empreses i conduir seminaris temàtics i geogràfics.

Per finalitzar i previ a donar pas a les reunions individuals entre les empreses i els Directors/es, realitzarem dos seminaris sobre l’Índia i països escandinaus.

Per a més informació i inscripcions cliqueu aquí http://ves.cat/mesz

Categories: Actualitat