JORNADES DE TURISME AL RIPOLLÈS 2015

Publicat per Comunicacio ADR el

Les jornades de turisme del Ripollès pretenen ser un punt de trobada entre els diversos agents turístics que treballen i dinamitzen el turisme a la comarca del Ripollès. Enguany, s’han organitzat dues jornades de temàtica molt diferent, però d’actualitat i que poden esdevenir de gran utilitat pel sector turístic de la comarca.

Així doncs, l’objectiu d’aquestes jornades de turisme al Ripollès és donar les eines necessàries per a poder promocionar el negoci a través de les xarxes socials, un fenomen en auge avui en dia, i conèixer què implica esdevenir un Parc Natural, així com també les activitats que s’hi poden desenvolupar, arrel de la futura declaració del Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser.

Jornada 1 (9 de juny): Dins el programa de formació 360º en l’àmbit turístic del Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu de Girona, s’ofereix aquesta sessió, que en aquesta ocasió tindrà lloc a Ripoll, al Consorci Ripollès Desenvolupament, on aprendrem a treure rendiment a facebook com a plataforma de màrqueting pel teu negoci, coneixent en profunditat com una empresa/marca pot aprofitar aquesta xarxa social per atraure nous clients i usuaris a la seva pàgina, promocionar-la òptimament i interpretar les analítiques que ofereix per aconseguir els seus objectius. Sense oblidar altres plataformes com Instagram i Whatsapp que formen part de Facebook. INSCRIPCIONS TANCADES

Jornada 2 (17 de juny): Des del Departament de Territori i Sostenibilitat s’està treballant per la declaració del Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser. Per aquest motiu, en aquesta jornada s’explicarà la gestió i funcionament de dos parcs per veure quin impacte tenen en els territoris on han estat declarats: El Parc Natural de l’Alt Pirineu, que serà el parc amb les característiques més semblants al nostre, i el funcionament del parc Natural Regional dels Pirineus Catalans, situat a la línia transfronterera del nostre futur parc. La idea és explicar breument la seva història, el seu funcionament, el desenvolupament sòcio-econòmic en el territori sobretot lligat al turisme i el producte local també poder conèixer de primera mà experiències d’aquests parcs vinculats al sector primari vinculat a la ramaderia i amb experiències de productors del territori així com experiències d’empreses turístiques; d’allotjament, d’activitats, restauradors,…

Podeu consultar el programa aquí.

Composició fotos

Categories: Actualitat