NOU REGLAMENT 1169/2011 D’INFORMACIÓ ALIMENTÀRIA AL CONSUMIDOR

Publicat per Comunicacio ADR el

El sector de la restauració ha d’oferir als seus clients elaboracions atractives, de qualitat, segures i saludables. Recentment,  ha entrat en vigor el nou Reglament 1169/2011 d’informació alimentària al consumidor. Aquesta norma exigeix reforçar la informació que ha de rebre el client, sobretot pel que fa a aliments potencialment al·lergògens.

al_lèrgens

L’Associació d’Hostaleria del Ripollès conjuntament amb l’Agència de Salut Pública de Catalunya, han cregut d’ interès organitzar una sessió formativa que facilités la gestió a la cuina dels al·lèrgens i la informació que han de donar als consumidors.

Es continuarà la sessió amb la presentació de dos programes del Departament de Salut, dirigits a la restauració, un per tal de que coneguin l’ acreditació AMED, (acrònim d’ Alimentació Mediterrània), que concedeix l’ ASPCAT als establiments que serveixen dietes saludables i el programa “ Aquí, fruita, sí “que acredita establiments on es pot demanar fruita fresca tot l’ any.

El contingut de la jornada serà :

1a Sessió. Els Al·lèrgens a la cuina. Com s’ han de manipular. Informació que s’ ha de donar. Àngels Soriano López. Serveis Centrals de l’ ASPCAT.

2a Sessió. Dieta mediterrània. Acreditació d’ establiments. Aquí, fruita, sí. Acreditació d’ establiments. Gemma Salvador Castell. Dietista i Nutricionista. Coordinadora del Programa PAAS. ASPCAT

Data: Dilluns, dia 08.06.2015. Horari: 11-13h.

Lloc:  Seu del Consorci Ripollès Desenvolupament

Podeu confirmar la vostra assistència aquí.

Categories: Actualitat