ES PRESENTA EL NOU PROJECTE ZONA BTT RIPOLLÈS

Publicat per Comunicacio ADR el

LOGO RIPOLLES

A partir d’aquest mes de juny, El Ripollès es convertirà en una de les més grans destinacions turístiques d’oci per als amants de la bicicleta de muntanya gràcies a Zona BTT, un projecte creat per l’empresa Bikexperience de Camprodon i l’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses, amb la col·laboració del Consorci Ripollès Desenvolupament i el Patronat de Turisme Costa Brava Girona.

La Zona BTT, amb el centre neuràlgic a Sant Joan de les Abadesses, ofereix més de 1000 quilòmetres senyalitzats per fer amb bicicletes tot terreny, per a tots els nivells i també per a diverses disciplines com cross, country i enduro; que es sumen a la Via Verda de la Ruta del Ferro i del Carbó, per convertir la nostra zona en un referent de les activitats sobre dues rodes. Per fer-ho possible compte amb un centre d’acolliment amb 80 places i tots els serveis per a ciclistes: lloguer de bicicletes, transports especialitzats, guies, lloguer de gps… La Zona BTT acollirà campus per a infants i joves, per fomentar els diferents vessants d’aquest esport, i també diversos training camps.

Un Training Camp; un stage de tres dies de training i formació en ciclisme de muntanya que tindrà  lloc al Ripollès,  els propers 5, 6 i 7 de juny a la ZONA BTTLlanars (Girona), donarà el tret de sortida a aquest nou projecte.

Estarà dirigit per grans asos d’aquesta disciplina com Tomi Misser, Roberto Heras, Xavier Carnicer o Arnau Julià, la majoria, membres del l’equip Imparables que van compartir junts l’última aventura viscuda a Suïssa a la Snow Epic.

Participaran en el Training Camp noms propis del món de l’entreteniment com l’actor Álex González, el periodista i humorista Manel Fuentes o l’actor i presentador Santi Millán, conegut en la seva faceta esportiva com a membre de l’equip Imparables. També periodistes esportius que no només estaran convidats a cobrir l’acte, sinó també a participar en primera persona; i els guanyadors d’un concurs dut a terme per Forté Pharma Energy.

FOTO BTT RIPOLLES

 Podeu consultar tota la informació de la Zona BTT Ripollès aquí.

Categories: Actualitat