2N CONGRÉS CATALUNYA EMPRÈN

Publicat per Comunicacio ADR el

Emprenedors, inversors, start-uperos, universitaris, científics, empreses industrials “tradicionals”, pimes “de tota la vida”, emprenedors socials, dinamitzadors d’emprenedors… tots trobareu en aquesta nova edició del Congrés Catalunya Emprèn, el proper 4 de juny, propostes, reflexions i debats imprescindibles.

imatge congrés

Conferència inaugural

Bill Aulet

Bill Aulet, del Massachusetts Institute of Technology (MIT), un referent internacional en l’aplicació d’un mètode estructurat a l’hora de crear empreses, inaugurarà el congrés a les 9 del matí.

Quin tipus d’emprenedor/a ets?

Un seguit de seminaris especialitzats, amb presentacions i taules rodones, t’ajudaran a conèixer totes les eines concretes a l’abast dels emprenedors. Quin tipus d’emprenedoria practiques? Fes-te el teu itinerari pel Congrés segons el teu perfil.

emprenendors

Els millors projectes emprenedors

XX Fòrum d’Inversió. Un dels plats forts del Congrés és el Fòrum d’Inversió, el principal punt de trobada entre emprenedors i inversors a Catalunya. Els 21 emprenedors finalistes presentaran els seus projectes davant de tot el públic i dels inversors. Una oportunitat de trobar i ser trobat.

Brokerage event
Emprenedor busca inversor, inversor busca projecte, empresa busca start-up, start-up busca soci… Tu què busques? Omple el teu perfil i podràs rebre peticions de reunions i proposar-ne tu.

 

Tota la informació i inscripcions a: http://ves.cat/md3K

Consulteu el programa.

Categories: Actualitat