EL BLOGTRIP #INPYRENEES ARRIBA AL RIPOLLÈS

Publicat per Comunicacio ADR el

Després del congrés mundial de bloggers de viatges, el TBEX Costa Brava Catalunya celebrat del 30 d’abril al 2 de maig a Lloret de Mar, es porten a terme diferents blogtrips arreu de Catalunya.

A partir del dilluns 4 fins el diumenge 10 de maig es celebra la quarta edició del Blogtrip #InPyrenees, durant el qual els bloggers convidats poden descobrir el Pirineu de Girona i fer diferents activitats pel territori, començant per la Garrotxa ( 4 i 5 de maig), passant pel Ripollès (6 i 7 de maig)  i acabant a la Cerdanya ( 8, 9 i 10 maig)

Són 6  bloggers participants a aquest viatge procedents de Estats Units, Itàlia i Israel i són convidats pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona, que gestiona conjuntament amb els consells comarcals i ens de promoció turística del territori el programa de visites i activitats.

Des Consorci Ripollès Desenvolupament, juntament amb la Mancomunitat de la Vall de Camprodon i el suport dels ajuntaments de Camprodon i Ripoll, hem preparat un programa de 2 dies per tal que els bloggers que visitin el Ripollès coneguin els principals indrets d’interès i puguin generar continguts de qualitat als seus blocs, algun dels quals amb centenars de seguidors. Totes les empreses d’allotjament, restauració, guiatge, artistes implicats, l’estació de Vall de Núria, el Molló Parc i el País d’Art i d’Història Transfronterer Les Valls Catalanes del Tec i del Ter, col·laboren oferint descomptes i/o gratuïtats als bloggers participants.

Dimecres 6 de maig, visiten Beget on els esperen dues interpretacions artístiques a càrrec de la Mònik Bargalló i de l’Amadeu Rosell, seguit d’una ruta acompanyada per la Vall de Camprodon i, a continuació visitaran  Molló Parc. El dijous 7 de maig faran una visita al conjunt Monàstic de Ripoll vinculat a una activitat amb l’escultor Eudald Alabau per fer difusió de la Portalada del Monestir de Ripoll com a Candidatura al Patrimoni Mundial de la UNESCO. A continuació agafaran el cremallera que els pujarà fins a Vall de Núria, i després de dinar-hi faran un programa de multiactivitats i s’allotjaran a la Vall de Ribes.

Per seguir tots aquests esdeveniments aprofiteu per compartir aquests dies continguts als mitjans i xarxes socials amb les etiquetes #tbex  #catalunyaexperience  #inpyrenees #ripolles

Podeu consultar el programa Blogtrip #inpyrenees al seu pas pel Ripollès ( 6 i 7 de maig) aquí.

Categories: Actualitat