GRIFONE DE LOS PIRINEOS 2015, PASSA PEL RIPOLLÈS

Publicat per Comunicacio ADR el

Aquest cap de setmana, els dies 24, 25 i 26 d’abril, la guanyadora del projecte Grifone de los Pirineos 2015, Belén Rodríguez, ha estat al Ripollès. 

La campanya Grifone de los Pirineos 2015 es va iniciar al novembre de 2014, quan es va començar a buscar la persona que seria ambaixadora dels valors de la marca PIRINEUS.  Entre les 450 persones que van participar-hi, la guanyadora va resultar la Belén Rodríguez, qui actualment està vivint una experiència única als Pirineus catalans durant 2 mesos. 

La fita de la Belén Rodríguez és recórrer totes les 11 comarques dels Pirineus, d’oest a est (des de la Vall d’Aran fins a l’Alt Empordà), durant dos mesos. Des del mes de març fins ara ja ha visitat la Vall d’Aran, l’Alta Ribagorça, el Pallars Jussà, el Pallars Sobirà i l’Alt Urgell. Aquest cap de setmana ha estat al Ripollès. Podeu consultar el blog de viatge de la Belén http://www.grifonepirineos.com/ , on va explicant tota la seva experiència als Pirineus. En aquest blog s’inclouen les empreses que han ofert serveis gratuïts i les comarques visitades. A la vegada, la Belén disposa també d’un compte d’Instagram facilitat per Grifone on hi va penjant imatges del seu dia a dia als Pirineus: @grifone_pirineos; i que us animem a visitar-lo per descobrir totes les activitats que ha portat a terme al seu pas pel Ripollès. 

Aquest projecte promocional dels Pirineus ha estat organitzat per  l’Agència Catalana de Turisme a través de la Marca Pirineus i el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, amb el suport en la gestió del Consorci Ripollès Desenvolupament al seu pas
per la comarca del Ripollès.

Aquest és el programa que ha seguit pel Ripollès i les empreses que han col·laborat:

  • Ascensió al Taga acompanyada de l’Albert Bosch.
  • Visita guiada al Conjunt Monàstic de Ripoll.
  • Visita guiada al Museu Etnogràfic de Ripoll i taller a l’Scriptorium.
  • Pujada amb el cremallera des de l’estació de Queralbs a Vall de Núria, allotjament i sopar a l’Hotel Vall de Núria.
  • Trekking al Puigmal (2910m).
  • Visita guiada a Sant Joan de les Abadesses, la joia del romànic.
  • Allotjament al refugi els Estudis (Espinavell) i sopar al restaurant Can Jordi d’Espinavell.
  • Ruta amb BTT zona Vall de Camprodon amb els Guies NordSud.
  • Visita al Molló Parc i al Molló Parc d’Aventures
  • Allotjament i sopar a l’hostal El Forn de Beget.

Ruta BTT Vall de Camprodon amb Guies NordSud Ascenció al TAGA acompanyada d_Albert Bosch

Belén Rodríguez en btt per la Vall de Camprodon i ascensió al Taga amb Albert Bosch

Categories: Actualitat