LES RUTES DE SENDERISME, EL MAPA TURÍSTIC DEL RIPOLLÈS I ELS PAQUETS TURÍSTICS DE TERRA DE COMTES I ABATS, ELS PRODUCTES MÉS SOL•LICITATS AL MERCAT DEL RAM A VIC

Publicat per Comunicacio ADR el

Aquest cap de setmana ha tingut lloc el Mercat del Ram de Vic. Una fira que ha comptat amb més de 200 expositors de diversos àmbits: el ramader, l’agrícola, el turisme, les energies renovables i els productes de proximitat.

Un any més, el Consorci Ripollès Desenvolupament ha promocionat el Ripollès juntament amb les estacions de Vall de Núria i Vallter 2000. L’estand estava ubicat a la Rambla del Carme, amb la resta de comarques de la província de Girona i sota el paraigües del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, fet que, donava una imatge conjunta del territori i de marca turística: Costa Brava i Pirineu de Girona.

Unes 300 persones s’han apropat a l’estand del Ripollès, al llarg de tot el cap de setmana. Els productes més sol·licitats pels visitants han estat les rutes de senderisme per la xarxa de senders Itinerànnia, la Via Verda (la Ruta del Ferro i del Carbó), el mapa turístic del Ripollès i el turisme cultural. En aquesta ocasió s’ha fet la mateixa promoció que en el Mercat d’Escapades el passat cap de setmana a Barcelona. Concretament el 4×3 per visitar els diferents equipaments de Terra de comtes i Abats , el 50% de descompte per entrar al Museu Etnogràfic de Ripoll i vals 2×1 que inclouen el parc lúdic i el cremallera per pujar a la Vall de Núria.

Des de l’Àrea de Turisme del Consorci Ripollès Desenvolupament es fa una  valoració molt positiva dels dos caps de setmana de promoció turística, tant al Mercat d’Escapades a Barcelona, com al Mercat del Ram a Vic. El Ripollès, un territori que cada vegada atrau a nous i més turistes.

Estands Turisme Rambla del Carme   Estand Ripollès

Categories: Actualitat