EL RIPOLLÈS ES PROMOCIONA AL MERCAT D’ESCAPADES A BARCELONA

Publicat per Comunicacio ADR el

Aquest cap de setmana, del 20 al 22 de març,  s’ha celebrat la primera edició del Mercat d’Escapades a Barcelona. Una fira a l’aire lliure, ubicada a la Plaça de la Catedral, enfocada a la comercialització de paquets turístics que ofereixin al visitant diversos serveis amb un preu global.

Amb un mostrador propi de 3 metres, el Ripollès s’ha donat a conèixer a unes 400 persones. En especial aquesta fira ha servit per apropar als turistes els paquets turístics de Terra de Comtes i Abats. La promoció ha constat dels packs 4×3, quatre entrades al preu de 3 per visitar:

  • El Conjunt Monàstic Santa Maria de Ripoll.
  • El Centre d’Interpretació del Mite del Comte Arnau a Sant Joan de les Abadesses.
  • El Centre d’Interpretació Montgrony Any 0.

La promoció s’ha complementat, amb la participació del  Museu Etnogràfic de Ripoll, regalant tiquets amb un 50% de descompte per entrar al museu i oferint dues activitats a l’espai de tallers del Mercat d’Escapades: el taller “Fem un xai” dirigida a infants i“Fes de monjo copista” per a tots els públics.

mostrador propi 

El Mercat d’Escapades també ha presentat com a novetat el seu format. Per primera vegada un espai firal ha distribuït els seus estands organitzats temàticament: Activitats a la natura, Vacances en família, Enoturisme i Oleoturisme, Cultura i Gastronomia (en aquest darrer és on ha estat ubicat el mostrador del Ripollès).

Una nova proposta organitzada per l’Agència Catalana de Turisme i amb el suport del Patronat de Turisme Costa Brava Girona.

Des  de l’Àrea de Turisme del Consorci Ripollès Desenvolupament es fa una valoració molt positiva d’aquest esdeveniment. El públic atès, majoritàriament parelles de mitjana edat i famílies amb nens, s’ha mostrat molt interessat per la cultura, el patrimoni i en general tota l’oferta turística que els pot proporcionar el Ripollès.

Taller fes de monjo copista

Categories: Actualitat