SERRA DE MONESTIRS, DESCOBERTA A PEU PEL RIPOLLÈS D’UNA TERRA PLENA D’HISTÒRIA

Publicat per Comunicacio ADR el

 

Aquest dimarts 17 de març de 2015 tenia lloc una de les reunions trimestrals dels tècnics de turisme del Ripollès. En el marc d’aquesta reunió es va presentar el nou producte turístic Serra de Monestirs a Mas Mitjavila d’Ogassa,  una de les 6 empreses impulsores del projecte.

Serra de Monestirs és una ruta de senderisme circular i autoguiada de 65kms per la part sud del Ripollès. El recorregut està relacionat sobretot amb els monestirs de Ripoll, Sant Joan de les Abadesses i Camprodon, ubicats a les faldes de Serra Cavallera.

Un nou producte que va més enllà d’una ruta de muntanya. Els serveis de transport d’equipatge, el menjar i el dormir estan inclosos. Una experiència única que  permet el contacte amb elements autèntics de Catalunya com la natura, el paisatge, la pagesia, la història i la gastronomia.

La ruta s’inicia i finalitza a la població de Ripoll. L’itinerari consta de 6 etapes que transcorren per camins de la xarxa de senders Itinerànnia. El recorregut travessa els pobles de Sant Joan de les Abadesses, Sant pau de Segúries, Camprodon, Llanars, Ogassa i Ripoll.

Serra de Monestirs complementa el recorregut amb visites guiades als monestirs, 2 tallers gastronòmics i una activitat de copista a l’Scriptòrium de Ripoll.

Una nova proposta turística que finalitza l’itinerari amb un regal: un pergamí que acredita haver realitzat totes les etapes de la ruta SERRA DE MONESTIRS.

Tota la informació i reserves a www.serrademonestirs.com

Podeu consultar el fulletó aquí.

Categories: Actualitat