TBEX, EL CONGRÉS MUNDIAL DE BLOGGERS DE VIATGES, ES PRESENTA AL RIPOLLÈS

Publicat per Comunicacio ADR el

El proper dilluns 2 de març, a les 16h, es farà al Ripollès la presentació del TBEX Costa Brava Catalunya, l’edició europea del principal congrés mundial de bloggers de viatges, que es durà a terme a Lloret de Mar entre el 30 d’abril i el 2 de maig d’enguany.

L’acte tindrà lloc al Consorci Ripollès Desenvolupament i la presentació anirà a càrrec del Director General del Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu de Girona, Ramon Ramos, que explicarà en què consisteix el congrés i de quina manera els bloggers poden ajudar en la promoció d’una destinació turística i generar contingut de qualitat.

TBEX Costa Brava Catalunya 2015

El congrés mundial l’organitzaran el Patronat de Turisme Costa Brava conjuntament amb Lloret Turisme, l’Agència Catalana de Turisme, els consells comarcals i els ens de promoció turística, com el Consorci Ripollès Desenvolupament.

L’acte de presentació està adreçat al sector turístic de la comarca del Ripollès i tothom que vulgui apuntar-s’hi ho podrà fer a través del correu electrònic: rmolina@ripollesdesenvolupament.com. De moment, ja hi ha una vintena d’inscrits.

Consulteu el dossier de premsa del congrés

Categories: Actualitat