ES PROJECTA LA SEGONA EDICIÓ DEL FESTIVAL GOLLUT

Publicat per Comunicacio ADR el

La segona edició del Festival Gollut aterrarà al cinema Catalunya de Ribes de Freser el proper 30 d’abril i s’allargarà fins al 2 de maig. Aquest certamen vol esdevenir una referència de l’audiovisual i fotografia amb compromís social. Per tant, aquesta nova edició s’especialitzarà més en les obres que transmeten valors, informen o denuncien fets que afecten a la societat.

Les novetats principals d’aquest any són la incorporació d’una nova categoria de reportatge de fotoperiodisme, la creació d’espais d’encontre pels professionals del sector, on es podrà debatre, compartir experiències i projectes; un taller Gollut Kids de formació audiovisual per nens i joves i, també, a banda dels Premis Gollut, s’atorgarà per primera vegada el Premi Miquel Porter i Moix, promogut per la Federació Catalana de Cineclubs.

La data de termini màxima per presentar les obres és el 25 de març. Per a més infomació consultar la nota de premsa.

Cartell2nfestivalGollutBaixa

Categories: Actualitat