EL PROJECTE ‘INSTAGRAM YOUR CITY’ DEL PATRONAT DE TURISME GUANYA UN PREMI CACTUS

Publicat per Comunicacio ADR el

El projecte Instagram your city, impulsat pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona, va ser el guanyador en la categoria de ‘Millor campanya de màrqueting’ en el marc dels Premis Cactus, que es van celebrar el passat 12 de febrer. Aquests guardons reconeixen els millors projectes digitals, de màrqueting i comunicació de les comarques gironines.

L’any passat el Ripollès es va implicar de ple en aquesta iniciativa amb la col·laboració del Consorci Ripollès Desenvolupament i els ajuntaments dels quatre municipis que van participar-hi: Vallfogona del Ripollès (Tallada de Troncs), Ripoll (Casament de Pagès), Sant Joan de les Abadesses (Mercat del Comte Arnau) i Ribes de Freser (Concurs Internacional d’Habilitat de Gossos d’Atura).

La iniciativa consistia en unes trobades d’instagramers, els quals aprofitaven per fer fotografies de la temàtica establerta a cada municipi. Tot i així, també se’ls preparava un esmorzar per carregar piles i, tot seguit, una ruta turística per les diferents poblacions on podien fotografiar les zones més emblemàtiques. La repercussió del projecte a les xarxes socials va ser un èxit rotund, ja que un total de 134 usuaris van participar en aquestes trobades i van compartir 1.211 instantànies per Instagram. A més, el rati d’abast va ser d’una gran magnitud perquè les fotografies publicades van tenir un total de 75.225 ‘m’agrada’, que van arribar a uns 81.800 usuaris diferents.

A part de la forta difusió turística de la comarca que va tenir la publicació de fotografies a Instagram, aquest projecte també va suposar un impacte econòmic gens menyspreable. Aquest fet es deu a la quantitat de persones que van pernoctar i comprar productes a la comarca durant els dies que es van produir aquestes trobades.

premis cactus

Categories: Actualitat