ITINERÀNIA ÉS PRESENT AL ROADSHOW DE MUNICH AMB EL PATRONAT DE TURISME

Publicat per Comunicacio ADR el

Itinerànnia, la xarxa de senders de més de 2.500 quilòmetres de camins senyalitzats que connecta les comarques del Ripollès, la Garrotxa i l’Alt Empordà per fer excursions de tot tipus, va ser una de les 27 organitzacions gironines presents al workshop i a la presentació organitzada pel Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu de Girona el passat dilluns a Munich. 

L’acte es va dividir en dues parts ben diferenciades. En primer lloc, es van dur a terme una sèrie de tallers a l’hotel Kempinski de Munic entre les empreses gironines i els operadors turístics alemanys, que es van dividir en tres grans grups: turisme genèric, turisme de reunions i turisme actiu. Precisament, la xarxa de senderisme va participar en aquest últim, en el qual va oferir als diferents operadors la seva col·laboració per organitzar viatges de senderisme a les comarques que engloba Itinerànnia. Molts dels operadors van quedar sorpresos de la diversitat paisatgística i natural que s’acumula en tants pocs quilòmetres i s’hi van interessar, ja que creuen que aquest tipus de producte pot ser molt atractiu pels seus clients.

En la segona part de l’acte, Pep Guardiola, l’entrenador del Bayern de Munich i exentrenador del Barcelona, i els tres germans Roca van participar en una presentació i roda de premsa com a ambaixadors de les comarques gironines. Finalment, després de l’acte, el Celler de Can Roca va servir un còctel pels 150 convidats presents.

Itinerànnia a Munich

Categories: Actualitat