JORNADA PER APRENDRE A FER SERVIR FACEBOOK PER MILLORAR EL TEU NEGOCI

Publicat per Comunicacio ADR el

L’àrea de Turisme del Consorci Ripollès Desenvolupament comença a programar formacions pel sector de cara al 2015. Ja hi ha una primera jornada programada pel 9 de juny, en el marc del programa formació Turisme 360º del Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu de Girona.

La jornada porta per títol Facebook: Aprèn a treure-li rendiment com a plataforma de màrqueting per al teu negoci i serà impartida pel director i soci fundador d’Adsmurai, Marc Elena, a les Càpsules d’Emprenedoria del Consorci Ripollès Desenvolupament, a Ripoll, de les 9 a les 14h.

En aquest curs s’aprendrà a treure rendiment a Facebook com a plataforma de màrqueting a nivell professional, coneixent en profunditat com una empresa/marca pot aprofitar aquesta xarxa social per atraure nous clients i usuaris a la seva pàgina, promocionar-la òptimament i interpretar les analítiques que ofereix per aconseguir els seus objectius. Sense oblidar altres plataformes com Instagram i Whatsapp que formen part d’aquesta xarxa social.

La jornada té un cost de 55 euros (38 € per als membres de clubs de producte del Patronat). Per a més informació i formalitzar les inscripcions, cliqueu el següent enllaç.

Imatge_pantalla

Categories: Actualitat