RIPOLL CELEBRA UNA NOVA EDICIÓ DEL DIJOUS GRAS

Publicat per Comunicacio ADR el

Un any més, la plaça Sant Eudald serà el lloc escollit per la celebració del Dijous Gras, organitzat per l’Associació de Carnissers i Xarcuters del Ripollès amb la col·laboració de l’Ajuntament de Ripoll i el Consorci Ripollès Desenvolupament a través de la marca de garantia Producte del Ripollès. La jornada tindrà lloc el proper dijous, 12 de febrer de 2015.

El programa d’actes començarà a les 15h amb una presentació a càrrec de l’alcalde de Ripoll, Jordi Munell; el president del Consorci Ripollès Desenvolupament, Josep Maria Farrés i la presidenta de l’Associació de carnissers i Xarcuters del Ripollès, Núria Sala. Tot seguit, a les 15.10h, s’iniciaran els actes propis del Dijous Gras amb l’especejament d’un porc, seguit d’un taller d’elaboració de llangonisseta, botifarra d’ou i pilotilles per als nens del poble. Finalment, es farà un tast de les llangonissetes i botifarres d’ou elaborades en aquest taller per la mainada.

Enguany no hi haurà el sopar a l’Aula d’Hostaleria, que organitzava cada any l’Associació d’Hostaleria del Ripollès.

Aquest any la jornada serà gratuïta, però caldrà inscriure-s’hi prèviament a través Consorci Ripollès Desenvolupament mitjançant el correu electrònic info@productesdelripolles.com o del telèfon 972 70 44 99.

Dijous Gras a Ripoll

Dijous Gras a Ripoll

Categories: Actualitat