JORNADA “LA NOVA NORMATIVA SOBRE ELS AL·LÈRGENS”

Publicat per Comunicacio ADR el

L’Associació d’Hostaleria del Ripollès ha organitzat la jornada Els al·lègens. La nova normativa, que tindrà lloc al menjador de l’Aula d’Hostaleria del Ripollès, el proper dilluns 2 de febrer, a les 16.30h.

Es tracta d’una jornada formativa sobre la nova normativa dels al·lèrgens, que va entrar en vigor el passat 13 de desembre (reglament 1169/201 de la Unió Europea). Aquesta directiva obliga tots els establiments d’hostaleria que ofereixin servei de restaurant i/o bar a tenir a la seva disposició una fitxa alimentària en la qual indiquin els al·lèrgens que contenen els plats que elaborin. La finalitat és informar expressament a aquells clients que ho sol·licitin per trobar-se afectats per algun tipus d’al·lèrgia o intolerància alimentària.

Els continguts d’aquesta jornada, que anirà a càrrec de la dietista i visitadora gastronòmica Agnès Marginet, seran els següents: reacció adversa a un aliment: al·lèrgia i intolerància; els al·lèrgens; què és la contaminació creuada?; Reglament UE núm. 1169/201 i l’aplicació del reglament.

La jornada és gratuïta i es poden realitzar les inscripcions a través del següent enllaç. Per a qualsevol dubte cal posar-se en contacte amb el Consorci Ripollès Desenvolupament (Mercè Mauri) al telèfon 972704499 o al correu electrònic mmauri@ripollesdesenvolupament.com.

jornada_allergens

Categories: Actualitat