BONA VALORACIÓ DEL TALLER DE CREACIÓ DE PAQUETS TURÍSTICS AL VOLTANT DELS SENDERS D’ITINERÀNNIA

Publicat per Comunicacio ADR el

El Consorci Ripollès Desenvolupament i Itinerànnia fan una bona valoració del taller per a la creació de paquets vinculats a nous usos de la xarxa de senders, que va tenir lloc a finals de novembre.

En el taller hi van participar 12 empreses d’allotjament i 6 empreses d’activitats del Ripollès, que van realitzar un total de 72 entrevistes en un format de workshop. L’objectiu era projectar activitats que es puguin desenvolupar en camins de la xarxa Itinerànnia.

TallerItineranniaWeb  TallerItinerannia-2web

Després d’aquest primer treball, els participants van tornar-se a reunir en un seminari, fa una setmana, per presentar els seus projectes conjunts, entre els quals hi havia varietat d’activitats com ara sortides en BTT, excursió en raquetes de neu, trail running, gimcanes nocturnes per a famílies…, algunes de les quals es portaran a terme. La presentació va anar acompanyada d’una explicació sobre les necessitats específiques que té cadascun dels col·lectius perquè cada empresa hi pugui adequar els seus serveis: tipus de menjar, horari dels àpats, lloc per guardar bicicletes, espai per a cavalls…

Seminari Itinerànnia

El seminari es va tancar amb la presentació de diferents eines de promoció i comercialització de paquets turístics, amb exemples sobre com incloure el valor de la sostenibilitat en les activitats turístiques o les pautes per poder comercialitzar productes al portal d’experiències de l’Agència Catalana de Turisme.

Les dues accions, el taller i el seminari, estaven subvencionades pel Servei d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local, amb el cofinançament del Servei Públic d’Ocupació Estatal i el Fons Social Europeu.

 

Categories: Actualitat