CURS DE MANIPULADOR/A D’ALIMENTS I D’ELABORACIÓ DE MATÓ I FORMATGES

Publicat per Comunicacio ADR el

Properament tindran lloc dues formacions organitzades amb la col·laboració del Consorci Ripollès Desenvolupament: un curs de manipulador/a d’aliments i una jornada sobre elaboració de mató i formatges de pastor.

. Manipulador/a d’aliments. L’organitza l’Associació d’Hostaleria del Ripollès i tindrà lloc el dilluns 15 de desembre, de 9 a 11h, al Consorci Ripollès Desenvolupament. La inscripció té un cost de 35 euros i cal fer-la a través d’aquest formulari en línia, del correu mmauri@ripollesdesenvolupament.com o al 971 70 44 99.

. Elaboració de mató i formatges de pastor. L’organitza l’Associació de Pastors del Ripollès. Tindrà lloc el dimarts 16 de desembre, de 18 a 21h, a la Formatgeria Herbacol – Casa Rural Mas La Casanova de Queralbs. En aquesta jornada s’explicarà com elaborar mató amb quall animal i amb quall vegetal, diferents mètodes d’elaboració de formatges de pastor i els requisits bàsics per transformar la llet en productes làctics i vendre’ls. La inscripció és gratuïta i es pot fer a través del correu info@productesdelripolles.com o el 972 70 4499 o a través del servei de Preinscripcions a jornades del PATT del portal RuralCat: www.ruralcat.net/preinscripcionspatt. Consulteu el programa.

Categories: Actualitat