TALLER PER CREAR PAQUETS VINCULATS A LA XARXA DE SENDERS ITINERÀNNIA

Publicat per Comunicacio ADR el

Després de la bona valoració de les quatre sessions de les Jornades de Turisme del Ripollès 2014, que van tenir al voltant d’un centenar d’assistents, l’Àrea de Turisme del Consorci Ripollès Desenvolupament i la xarxa de senders Itinerànnia proposen una nova activitat adreçada al sector, en concret, a empreses d’allotjament i a empreses d’activitats.

Es tracta d’un Taller per a la creació de paquets vinculats a nous usos de la xarxa de senders Itinerànnia, que tindrà lloc el dimecres 26 de novembre, a partir de les 10 del matí, a les Càpsules d’Emprenedoria del Consorci Ripollès Desenvolupament, a Ripoll.

L’activitat es concep com un workshop  o jornada de treball per impulsar la promoció d’activitats que es puguin desenvolupar en camins de la xarxa de senders: barranquisme, cicloturisme, rappel, raquetes de neu, excursions amb cavalls o burros, bicicletes elèctriques, senderisme guiat…

Les empreses d’activitats s’assentaran en taules individuals i aniran explicant la proposta a les empreses d’allotjament amb entrevistes d’uns 15-20 minuts. Durant aquest temps es podran treballar les propostes a mida, properes als establiments i que en algun punt utilitzin camins d’Itinerànnia. Una bona oportunitat per fer contactes comercials, consensuar ofertes atractives i,en definitiva, incrementar clients.

TallerPaquetsitinerànniaWeb

Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer en línia en aquest enllaç, o trucant al 972271600 (Adriana o Laura), al 972704499 (Raquel) o escrivint un correu a info@itinerannia.net o a rmolina@ripollesdesenvolupament.com.

L’acció està subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local, amb el cofinançament del Servei Públic d’Ocupació Estatal i el Fons Social Europeu.

Categories: Actualitat