NOVES FORMACIONS PER A EMPRESES I EMPRENEDORS

Publicat per Comunicacio ADR el

L’Associació Leader Ripollès Ges Bisaura i el Consorci Ripollès Desenvolupament, a través del programa Catalunya Emprèn, han organitzat dues jornades destinades a professionals, pimes i emprenedors.

La primera porta per títol Analitzar la meva idea de negoci i saber gestionar-la i tindrà lloc el proper dimarts 25 de novembre, de 9.45 a 13h, al Consorci Ripollès Desenvolupament, a Ripoll. Anirà a càrrec del tècnic d’Emprenedoria del Consorci, Joan Pere Sellarès i tractarà temes com el pla d’empresa i la seva viabilitat, despeses i inversions, o estimació objectiva i directa.

Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer a través d’aquest enllaç, del correu emprenedors@ripollesdesenvolupament.com o el telèfon 972 70 44 99. Consulteu el programa

La segona jornada porta per títol Tributació bàsica: professionals i pimes i tindrà lloc el dilluns 1 de desembre, de 17 a 20h, al Consorci Ripollès Desenvolupament, a Ripoll. Anirà a càrrec del sotsinspector d’Hisenda a Barcelona, Guillem Gomis, i tractarà aspectes com rendiments d’activitats econòmiques a l’IRPF, despeses deduïbles, règim de caixa o prorrata de l’IVA.

Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer a través d’aquest enllaç, del correu emprenedors@ripollesdesenvolupament.com o el telèfon 972 70 44 99. Consulteu el programa

Categories: Actualitat