JORNADA SOBRE DISTRIBUCIÓ DE PRODUCTE LOCAL A LA RESTAURACIÓ

Publicat per Comunicacio ADR el

Quant costa introduir el producte km 0 a la restauració? Aquesta és la pregunta que ha servit de base a tres tallers que s’han fet a l’Aula d’Hostaleria del Ripollès amb productors que volen vendre el seu producte a restaurants i restauradors que volen comprar producte local. Uns tallers que s’han finançat en el marc del projecte Treball a les 7 comarques, subvencionat pel SOC, cofinançat pel Servei Públic d’Ocupació Estatal i el Fons Social Europeu.

Hi han participat una dotzena de persones i s’ha parlat sobre què és el km0 i dels productes del territori i s’ha fet un treball pràctic i un anàlisi de costos amb els assistents. Per tal de cloure la feina que s’ha fet en aquestes sessions, que han tingut lloc els dies 21 i 28 d’octubre i 4 de novembre, el dimarts 11 de novembre es durà a terme la jornada oberta al públic Distribució del producte local a la restauració: com ho fem?, on es presentaran experiències de diferents distribuïdors.

La jornada començarà a les 16.30h, amb una benvinguda i posterior presentació a càrrec de l’alcalde de Ripoll, Jordi Munell, i el president del Consorci, Josep Maria Farrés. A continuació es parlarà dels reptes en la distribució del producte local als restaurants del Ripollès i, tot seguit, es compartiran les experiències de Kviures (aliments ecològics 100%), mengemBages (productes locals i ecològics) i Sambucus (producte i cultura agroalimentària). Finalment hi haurà un torn pel debat i una cata de vi i tast de producte local. Consulteu el programa

La jornada és gratuïta, l’han organitzat conjuntament el Consorci i el Departament d’Agricultura, i cal inscriure’s prèviament a través del Consorci (972 70 44 99 o neus@arrelsataula.cat) o a través del servei de Preinscripcions a jornades del PATT del portal de RuralCat www.ruralcat.net/preinscripcionspatt

Categories: Actualitat