CURS PER CONÈIXER LA CORRECTA INSTAL·LACIÓ DE CALDERES DE BIOMASSA

Publicat per Comunicacio ADR el

El proper dijous 6 de novembre començarà un Curs en instal·lació i manteniment de calderes de biomassa per instal·ladors a Ripoll. Tindrà lloc durant quatre dijous (6, 13, 20 i 27 de novembre), de 16 a 20h, a la sala d’actes del Consorci Ripollès Desenvolupament i està destinat només a instal·ladors, ja estiguin en actiu o en situació d’atur, interessats a reenfocar el seu negoci o bé a incorporar-hi la instal·lació d’aquest tipus de calderes.

La formació anirà a càrrec de l’enginyer industrial de l’empresa BIOMCAT, Joan Oliver Casanellas, i respon a una creixent demanda per part dels propis instal·ladors que volen executar correctament la instal·lació d’una caldera de biomassa, cada vegada amb més demanda davant de l’augment del preu de l’energia dels recursos fòssils i a la conscienciació ecològica de la població, entre d’altres.

PortadaCaldereria

Al llarg de les quatre sessions es formarà i familiaritzarà l’instal·lador i el tècnic en els diferents tipus de calderes de biomassa, les seves particularitats i limitacions, el disseny de les sitges d’emmagatzematge, els estudis de viabilitat per valorar la seva rendibilitat econòmica i la normativa actual que afecta aquestes instal·lacions.

El Consorci ha organitzat el curs en el marc del  projecte Renowa’tt, de gestió energètica i forestal i implementació de la biomassa en l’àmbit públic i el privat, subvencionat pel SOC, el Servicio Público de Empleo Estatal i el Fons Social Europeu d’acord amb el Programa d’ajuts a Projectes Innovadors i Experimentals.

Consulteu el programa i feu la vostra inscripció

Categories: Actualitat