NOVES FORMACIONS EN TURISME, CALDERERIA, PRODUCTE LOCAL I EXPLOTACIONS AGROPECUÀRIES

Publicat per Comunicacio ADR el

Unes 40 persones, moltes d’elles agents turístics de la comarca, van participar aquest dimarts passat a la primera sessió de les Jornades de Turisme del Ripollès 2014, dedicada al turisme de natura. La sessió portava per nom Altres valors forestals. Els boscos, un recurs turístic en creixement i va servir per donar a conèixer una sèrie d’experiències d’empreses i projectes turístics del Ripollès. La van organitzar el Consorci i l’Associació Leader Ripollès Ges Bisaura, en el marc del projecte Energia i Forest.

JornadaTurisme1web    JornadaTurisme1web-2

JornadaTurisme1-web3

La propera sessió tindrà lloc el dimarts que ve, 28 d’octubre, a la Masia Portavella, a Les Llosses, portarà per títol El paper del sector turístic; producte local i dinamització del territori i inclourà, entre d’altres, l’explicació de diverses experiències de productors agroalimentaris de Les Llosses i una visita a la mateixa casa de turisme rural Portavella.

Les altres dues sessions de les Jornades tindran lloc els dimarts 3 i 11 de novembre. Consulteu el programa

Formació en caldereria, en explotacions agropecuàries i en producte local

El Consorci Ripollès Desenvolupament també serà seu i organitzarà noves formacions de cara al mes de novembre:

Curs en instal·lació i manteniment de calderes de biomassa per instal·ladors. Es farà els dies 6, 13, 20 i 27 de novembre, de 16 a 20h, a la sala d’actes del Consorci Ripollès Desenvolupament. Consulteu el programa

Curs d’emprenedoria a les explotacions agropecuàries de Catalunya. Organitzat per la JARC (Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya), en col·laboració amb el Consorci. Es farà al Consorci Ripollès Desenvolupament els dies 3, 5, 10, 12, 17, 19, 24 i 26 de novembre, de 15.30 a 19.30h. Consulteu el programa

– Jornada Distribució de producte local a la restauració: com ho fem?. Es farà el dia 11 de novembre, de 16.30 a 20.30h, a l’Aula d’Hostaleria del Ripollès i servirà per tancar uns tallers sobre la introducció de producte km 0 a la restauració que s’estan fent a l’Aula.

Categories: Actualitat