JORNADES DE TURISME AL RIPOLLÈS 2014

Publicat per Comunicacio ADR el

Ja tenim aquí les Jornades de Turisme al Ripollès any 2014, que pretenen ser un punt de trobada entre els diversos agents turístics que treballen i dinamitzen el turisme a la comarca del Ripollès. L’objectiu és donar a conèixer l’ampli ventall de recursos turístics i gastronòmics posats en valor al llarg d’aquests darrers anys a la nostra comarca perquè aquests agents puguin ser els principals prescriptors dels clients i recomanar-los així diferents activitats a fer i diversos llocs a visitar al Ripollès.

jornades turisme Ripolles 2014

Són jornades itinerants, durant 4 dimarts consecutius, i que el Consorci farà en diversos municipis i emplaçaments d’interès de la comarca:

. Jornada 1: dimarts, 21 d’octubre: ALTRES VALORS FORESTALS. Els boscos un recurs turístic en creixement. Hora: 9:30h. Lloc: CEINR (RIBES DE FRESER)

. Jornada 2: dimarts, 28 d’octubre: EL PAPER DEL SECTOR TURÍSTIC; PRODUCTE LOCAL I DINAMITZACIÓ DEL TERRITORI. Hora: 10:00h. Lloc: Masia Portavella (LES LLOSSES)

. Jornada 3: dimarts, 4 de novembre: QUÈ PUC FER I VISITAR AL RIPOLLÈS? EINES PER INFORMAR ELS VOSTRES CLIENTS. Hora: 9:15h. Lloc: Museu Etnogràfic de Ripoll (RIPOLL)

. Jornada 4;  (dimarts, 11 de novembre): COM VENDRE MÉS I MILLOR: PROACTIVITAT COMERCIAL. Hora: 9:00h. Lloc: Consorci Ripollès Desenvolupament (Càpsules d’Emprenedoria)  (RIPOLL)

 

Consulteu el programa (inclou les adreces on fer les inscripcions)

 

Categories: Actualitat