JORNADES SOBRE VENDA DE PROXIMITAT I GESTIÓ ENERGÈTICA AMB EL LEADER

Publicat per Comunicacio ADR el

L’Associació Leader Ripollès Ges Bisaura ha organitzat dues jornades destinades a les empreses, en col·laboració amb el Consorci Ripollès Desenvolupament: Costos i viabilitat de la venda de proximitat i Eines de gestió energètica a l’empresa agroalimentària. La primera, Costos i viabilitat de la venda de proximitat, tindrà lloc el dilluns 13 d’octubre, de 16 a 20h, a les Càpsules d’Emprenedoria del Consorci Ripollès Desenvolupament. Està destinada a les empreses del sector rural, moltes d’elles petites i familiars, que vulguin aprofundir en la correcta gestió de la dimensió familiar i la gestió econòmica de l’empresa (control de costos, la relació d’ingressos i despeses, els marges nets dels productes i l’anàlisi de la viabilitat). Anirà a càrrec de Miquel Pino, economista i mentor d’empresaris i empresàries i comptarà també amb la benvinguda de Miquel Rovira, president de l’Associació Leader. Consulteu el programa

Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer a través d’aquest enllaç, del correu emprenedors@ripollesdesenvolupament.com o del telèfon 972 70 44 99.

La segona, Eines de gestió energètica a l’empresa agroalimentària, tindrà lloc el dijous 16 d’octubre, de 10 a 13h, a les Càpsules d’Emprenedoria del Consorci Ripollès Desenvolupament. L’objectiu és donar a conèixer diferents eines de gestió energètica i exposar bones pràctiques energètiques que puguin ajudar les empreses del sector agroalimentari, considerat un dels més contribuents a l’emissió de gasos d’efecte hivernacle. Consulteu el programa

Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer a través d’aquest enllaç, a través del servei de preinscripcions a les jornades del PATT del portal RuralCat: www.ruralcat.net/preinscripcionspatt  o del 972 70 44 99.

Categories: Actualitat