JORNADA SOBRE PRODUCCIÓ AGRÍCOLA ECOLÒGICA EN ZONES DE MUNTANYA

Publicat per Comunicacio ADR el

L’Àrea d’Agroalimentari del Consorci Ripollès Desenvolupament i el Departament d’Agricultura han organitzat la jornada Producció agrícola ecològica i la seva cuina en zones de muntanya per donar a conèixer algunes activitats agràries innovadores que estan alforant en els territoris de muntanya, que no es basen exclusivament en la producció ramadera, i que es vinculen amb la cuina de proximitat. Tindrà lloc el dimarts 7 d’octubre, a partir de les 9.30h, al Consorci d’Espais d’Interès Natural del Ripollès, a Ribes de Freser.

Després de la presentació de la jornada per part de Miquel Rovira, president del Consell Comarcal del Ripollès i vicepresident del Consorci Ripollès Desenvolupament, hi haurà una primera xerrada sobre el passat, present i futur de la producció agrícola en zones de muntanya. A continuació, es donaran a conèixer el pèsol del Berguedà, la poma de muntanya, l’extracte d’avet i els seus derivats i la trumfa de la Vall de Camprodon. Consulteu el programa

Jornada producció agrícola ecològica 7octubre

La jornada és gratuïta i es dirigeix a totes les persones que hi tinguin interès, especialment els pagesos i pageses de zones de muntanya que vulguin complementar la seva activitat o crear-ne una de nova i els cuiners i cuineres que vulguin fer servir productes del territori.

Inscripcions a: neus@arrelsataula.cat o a través del servei de Preinscripcions a jornades PATT del portal RuralCat: www.ruralcat.net/preinscripcionspatt

Categories: Actualitat