PRESENTACIÓ DE LA II TRAIL TERRA DE COMTES I ABATS

Publicat per Comunicacio ADR el

El proper divendres 26 de setembre, a les 8 del vespre, tindrà lloc la roda de premsa de presentació de la II Trail Terra de Comtes i Abats a la sala Tomàs Raguer del Museu Etnogràfic de Ripoll. La segona edició d’aquesta prova d’atletisme d’ultrafons, que enguany comptarà amb tres recorreguts, tindrà lloc el dissabte 18 d’octubre de 2014.

CartellTCiA2014web

Per presentar-la es comptarà amb la presència de l’alcalde de Ripoll, Jordi Munell; el president del Consorci Ripollès Desenvolupament, Josep Maria Farrés; membres de l’Esportiu Ripoll i Smàrfan, organitzadors de la prova, Marc Carós, Joaquim Merino i Miquel Pérez i el gerent d’Sport HG, Jordi Rodríguez.

Consulteu el dossier de premsa

Categories: Actualitat