JORNADA DEL PROJECTE “MASIES + SOSTENIBLES”

Publicat per Comunicacio ADR el

En el marc del projecte de cooperació Masies + sostenibles dels grups Leader catalans, el proper dimecres 17 de setembre de 2014 tindrà lloc una jornada per promoure la sostenibilitat i l’autosuficiència de les masies, granges i assentaments rurals aïllats del territori.

Tindrà lloc a l’Ajuntament d’Orís de 10 a 13h i inclourà una explicació del projecte i xerrades sobre els avantatges i les possibilitats de les energies renovables i sobre l’aprofitament d’aigües pluvials en masies i granges i un cas pràtic d’aprofitament de biomassa forestal pel subministrament de calor a una granja, un hotel rural i un nucli d’habitatges de Vilanova de Sau.

Les inscripcions a la jornada són gratuïtes: 938592226 o rural@gesbisaura.org

jornada-masies-e1410245812623

 

Més informació (Associació Leader Ripollès Ges Bisaura)

 

Categories: Actualitat