#INSTARIBESDEFRESER EN MOTIU DEL CONCURS D’HABILITAT DE GOSSOS D’ATURA

Publicat per Comunicacio ADR el

El proper diumenge 7 de setembre, la inciativa Instagram your city del Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu de Girona arriba a Ribes de Freser, en el marc del Concurs Internacional d’Habilitat de Gossos d’Atura i sota el nom d’#InstaRibesdeFreser.

És la quarta cita d’aquesta iniciativa, que ja ha passat per Ripoll (18/05), Vallfogona de Ripollès (1/06) i Sant Joan de les Abadesses (26/07), amb una molt bona participació. L’última trobada, l’#InstaSantJoandelesAbadesses, que va tenir lloc pel Mercat del Comte Arnau, va comptar amb 51 participants i 388 fotografies penjades.

instagramRibesFreser

La trobada de Ribes de Freser començarà a les 10 del matí amb un esmorzar amb els productes de la terra i xai del Ripollès al camp de futbol municipal, continuarà amb un photocall al passeig de la Margarideta i, a les 11 del matí, començarà el recorregut seguint el concurs de Gossos d’Atura. Tot seguit es farà un itinerari circular pel poble visitant els llocs més emblemàtics: el passeig de la Caterineta, el castell de Sant Pere, la Central Hidroelèctrica, l’antiga colònia Recolons, el safareig, la capella dels Desemparats, la capella i font de Sant Cristòfor, la plaça de  l’Ajuntament, l’església, la plaça del Mercat i el passeig Guimerà. La trobada finalitzarà a les 13.30h.

Les fotografies que es tirin durant el recorregut i es pengin a Instagram entre el 7 i el 8 de setembre amb les etiquetes del concurs (#InstaRibesdeFreser, #InRipolles i #InPyrenees), seran les que entraran a concurs i seran avaluades per un jurat, que el dimecres 10 de setembre farà públic els guanyadors a través de les xarxes socials. Els premis seran els següents:

Primer premi: una nit per a dues persones amb esmorzar a l’Hotel Catalunya + accés per a dues persones a l’SPA de l’Hotel Rural Spa Resguard dels Vents + 2 bitllets pel cremallera de la Vall de Núria; Segon premi: dues nits per a dues persones en bungalow al Càmping Vall de Ribes + 1 bateig d’escalada al rocòdrom de Ribes amb l’empresa Oxineu + 2 bitllets pel cremallera de la Vall de Núria; Tercer premi: un sopar per a dues persones al restaurant Ca l’Anna de Ventolà + una visita guiada cultural amb l’empresa Ruris Amores + 2 bitllets pel cremallera de la Vall de Núria.

La iniciativa del Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu de Girona ha estat molt ben acollida per part dels municipis del Ripollès. Els ajuntaments que han volgut s’hi han inscrit amb un esdeveniment concret i el Consorci Ripollès Desenvolupament ha estat l’encarregat d’organitzar la logística de la trobada. La propera i última trobada de l’any tindrà lloc per la Fira de la Puríssima de Campelles, el 6 de desembre.

Més informació: consulteu el programa o el web instagram.costabrava.org

Categories: Actualitat