EL MERCAT DEL COMTE ARNAU, PROTAGONISTA DE L’ #INSTASANTJOANDELESABADESSES

Publicat per Comunicacio ADR el

Després de l’#InstaRipoll (18/05) i l’#InstaVallfogona (01/06), aquest dissabte 26 de juliol arriba l’#InstaSantJoandelesAbadesses, al voltant del Mercat del Comte Arnau.

A les 10 del matí, els participants (ja hi ha una trentena d’inscrits) es trobaran al Palau de l’Abadia on faran un esmorzar amb productes del comte Arnau.  A les 11 del matí començarà el photowalk pels principals carrers de la Vila Vella i el Mercat del Comte Arnau, des  del Palau de l’Abadia i el seu entorn, passant pel Monestir, el centre històric de Sant Joan, la plaça Major i les muralles de la Vila i acabant a la Ruta del Ferro i el Carbó.

InstaSantJoan

Les fotografies que es tirin durant el recorregut i es pengin entre el 26 i el 27 de juliol amb les etiquetes #InstaSantJoandelesAbadesses, #InRipolles i #InPyrenees, seran les que entraran a concurs i seran avaluades per un jurat, que el dimarts 29 de juliol farà públic els guanyadors a través de les xarxes socials. Els premis seran els següents:

Primer premi: una nit per a dues persones a l’Hotel Les Planes del Grau + un dinar per a dues persones al restaurant La Teuleria + dues entrades al Palau de l’Abadia i al Monestir de Sant Joan de les Abadesses; Segon premi: dues nits per a dues persones en bungalow al Càmping Abadesses + sopar per a dues persones al restaurant Mas les Feixes + dues entrades al Palau de l’Abadia i al Monestir de Sant Joan de les Abadesses; Tercer premi: una nit per a dues persones amb esmorzar a l’Alberg Rural Ruta del Ferro + dues entrades al Palau de l’Abadia i al Monestir de Sant Joan de les Abadesses.

La trobada d’instagramers de Sant Joan espera obtenir tants bons impactes com les anteriors: a Ripoll es van penjar 310 fotografies per part de 38 participants, sumant 11.648 m’agrada i arribant a 21.952 usuaris i, a Vallfogona de Ripollès, es van penjar 346 fotos per part de 28 participants, sumant 14.708 m’agrada i arribant a 17.763 usuaris.

La iniciativa del Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu de Girona ha estat molt ben acollida per part dels municipis del Ripollès. Els ajuntaments que han volgut s’hi han inscrit amb un esdeveniment concret i el Consorci Ripollès Desenvolupament ha estat l’encarregat d’organitzar la logística, la trobada i els premis a repartir. Les properes cites de l’Instagram Your City a la comarca seran al Concurs Internacional d’Habilitat de Gossos d’Atura de Ribes de Freser, el 7 de setembre, i a la Fira de la Puríssima de Campelles, el 6 de desembre.

Per a més informació: instagram.costabrava.org

Categories: Actualitat