CURS SOBRE COOPERATIVES DE CONSUM I PRODUCTE DE PROXIMITAT

Publicat per Comunicacio ADR el

L’Associació Leader Ripollès Ges Bisaura tancarà els cursos d’aquest mes de juliol amb una formació sobre Cooperatives de consum i producte de proximitat, el proper dijous dia 17, a les 6 de la tarda, a l’espai Marià Font (plaça de la Lira), a Ripoll.

Hi haurà una primera presentació a càrrec del president de l’entitat, Miquel Rovira. Tot seguit hi haurà una xerrada a càrrec del Centre de Recerca i Informació en Consum (CRIC) sobre propostes que, des del consum responsable i l’organització col·lectiva en consum, s’estan desplegant per recolzar la producció agroalimentària local i fomentar un desenvolupament rural just i arrelat al territori.

Al voltant de les 7 de la tarda, l’associació de consum ecològic La Calèndula, de Torelló, explicarà què és i com s’organitza una cooperativa de consum. Finalment, un responsable del Serradet de Barneres. granja d’ovelles amb formatgeria pròpia, parlarà sobre venda de proximitat.

La jornada és gratuïta. Més informació, programa i inscripcions

CooperativesBaixa

Categories: Actualitat