NOVA AGENDA TURÍSTICA DEL RIPOLLÈS

Publicat per Comunicacio ADR el

Aquest mes de juliol de 2014 s’ha posat en funcionament un nou format de l’Agenda Turística del Ripollès, que recollirà les activitats més rellevants d’interès turístic de tota la comarca.

Fins ara hi havia un calendari on es destacaven els esdeveniments d’interès turístic gestionat des del Consell Comarcal del Ripollès, en coordinació amb l’àrea de Turisme del Consorci Ripollès Desenvolupament, i visible des de la pàgina d’inici del web del Consell. Una tasca que es feia com un pas més de l’Agenda d’Activitats culturals, que es continua fent des del Consell.

A partir d’ara, la gestió es farà íntegrament des del Consorci. Després de valorar diferents opcions, s’ha apostat per la creació d’un bloc, on es pengen els esdeveniments més destacables del Ripollès: http://blogscat.com/agendaripolles. Un format que permet afegir suports visuals, com ara imatges o vídeos que complementin les activitats. A més, es tracta d’una plataforma més dinàmica i interactiva, on l’usuari pot deixar els seus comentaris i compartir els continguts per les xarxes socials.

PantallaAgendaTurísticaRipollès

El format permet classificar les activitats o esdeveniments en diferents categories: activitats culturals, festes majors, festes populars, fires i mercats, visites guiades i altres. També es pot fer la consulta per mesos.

El fet de poder comptar amb una agenda global del Ripollès penjada a la xarxa i poder-la gestionar des del Consorci, permetrà poder modificar i actualitzar el contingut sempre que calgui i que pugui ser compartida en les diferents webs o xarxes socials de la comarca: Consell Comarcal del Ripollès, Consorci Ripollès Desenvolupament, Oficines de Turisme de la Comarca, ajuntaments del Ripollès…

Aquest bloc/agenda estarà enllaçat, com fins ara ho estava l’agenda del Consell Comarcal, a la pàgina d’inici del portal turístic del Ripollès: www.elripolles.com.

Categories: Actualitat