JORNADA TÈCNICA I INICI DE LA TEMPORADA GASTRONÒMICA DE LA VEDELLA DEL RIPOLLÈS

Publicat per Comunicacio ADR el

Primer va ser el xai, després el poltre de muntanya i ara és el torn de la vedella del Ripollès. El calendari de jornades i temporades gastronòmiques del sector agroalimentari de la comarca va avançant i ara centrarà l’atenció en les marques de qualitat Vedella de Ramaders del Ripollès i Vedella Blanca de Muntanya de Ramaders del Ripollès. Ambdues nascudes en el sí de l’Associació de Ramaders del Ripollès.

vedella_baixaweb

Per donar a conèixer les qualitats d’aquesta carn i les seves possibilitats gastronòmiques l’Associació, el Consorci Ripollès Desenvolupament i el Departament d’Agricultura han organitzat una jornada tècnica. Tindrà lloc el proper dilluns 30 de juny entre Campdevànol i Gombrèn. A partir de les 15h, hi haurà una primera part més pràctica al Mas Les Coromines de Campdevànol, durant la qual s’especejarà vedella i es visitarà l’explotació ramadera de cria i engreix ecològic de vedella del propi Mas. A partir de les 17h, la jornada es traslladarà a la Fonda Xesc de Gombrèn, on es presentarà la nova temporada gastronòmica i es parlarà de la innovació a la cuina de la vedella. Tot plegat es clourà amb una degustació de plats elaborats amb carn de vedella de Ramaders del Ripollès a càrrec dels membres de les associacions d’hostaleria participants a la campanya, amb el suport dels alumnes de l’Aula d’Hostaleria del Ripollès.Consulteu el programa

La jornada servirà per donar el tret de sortida a la temporada gastronòmica de la vedella del Ripollès a la qual s’han adherit tretze establiments de les diferents associacions d’hostaleria de la comarca que utilitzen carn de vedella de les dues marques de qualitat. Fins al 27 de juliol aquests restaurants incorporaran plats elaborats amb aquesta carn en els seus menús.

Categories: Actualitat