NOVES FORMACIONS PER A EMPRENEDORS, EMPRESES I PRODUCTORS AMB EL LEADER

Publicat per Comunicacio ADR el

L’Associació Leader Ripollès Ges Bisaura continua apostant per la formació i durant el mes de juliol ha programat quatre cursos en col·laboració amb el Consorci Ripollès Desenvolupament, a través del programa Catalunya Emprèn; l’Agència per a la competitivitat de l’empresa ACCIÓ 10 i en el marc de projectes de cooperació entre grups Leader catalans com Gestió Sostenible Rural o Emprèn Rural, de sensibilització de l’emprenedoria i acompanyament de l’emprenedor en el procés de creació i expansió de l’empresa:

. Dimarts 1 de juliol, de 16 a 18.30h: Com potenciar el teu negoci. Un taller de model de negoci molt interactiu i pràctic, a càrrec d’ACCIÓ 10, adreçat a tots els sectors.

. Divendres 4 de juliol, de 17h a 20h: Posposat pel setembre! Tributació bàsica: professionals i pimes. En el marc del projecte Emprèn Rural.

. Dijous 10 de juliol, de 10 a 12h: Posposat pel setembre-octubre! Pensa en CO: emprèn de forma col·lectiva, sobre economia social i cooperativa com a eines per facilitar l’emprenedoria. En el marc del projecte Emprèn Rural.

. Dijous 17 de juliol, de 18 a 20h, a l’espai Marià Font, a la plaça de La Lira de Ripoll: Innovant en consum per revaloritzar allò local. Cooperatives de consumidors i venda de proximitat, adreçada a petits productors i a tot tipus de públic. En el marc del projecte Gestió Sostenible Rural.

Totes les formacions són gratuïtes i tindran lloc a la seu de l’Associació Leader, al Consorci Ripollès Desenvolupament, a Ripoll, excepte la del 17 de juliol. Més informació sobre els programes i les inscripcions.

TallerMàrquetingDigital-2

L’última formació que ha tingut lloc aquest mes de juny ha estat un taller de Màrqueting Digital amb ACCIÓ 10, a càrrec de Rafa Olano. Es va fer el dijous 19 de juny, va comptar amb l’assistència del delegat a Girona d’ACCIÓ 10, Ferran Rodero, i hi van prendre part una dotzena de participants que en van fer una valoració positiva.

Categories: Actualitat